Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Artemis Cup 2009


Το πρώτο τουρνουά της Λέρου, που αρχίζει στις 11 Ιουλίου, είναι το μοναδικό Ελληνικό ΟΠΕΝ του οποίου η προκήρυξη και η επίσημη ιστοσελίδα βρίσκονται στη διάθεση των σκακιστών σχεδόν ένα χρόνο πριν την επίσημη έναρξη του.





Τόσο ο προσεγμένος χώρος αγώνων, όσο και το ξενοδοχείο 5 αστέρων είναι σίγουρο πως θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των Ελλήνων και ξένων σκακιστών, που θέλουν να συνδυάσουν το αγωνιστικό σκάκι, με τις ειδυλλιακές παραλίες της χώρας μας. Παρόλο που ακόμα υπολείπεται σχεδόν μισός χρόνος για την έναρξή του, στο διεθνές τουρνουά έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή αρκετοί σκακιστές, μεταξύ των οποίων και οι: GM Gelashvili Tamaz (2622), (2582), GM Μπανίκας ΧρήστοςGM Μαστροβασίλης Δημήτριος (2580), GM Νικολαΐδης Ιωάννης (2526), GM Tratar Marko (2497), GM Μαστροβασίλης Αθανάσιος (2485) και WGM Zawadzka Jolanda (2385).






Για δηλώσεις συμμετοχής και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, απευθύνεστε στους κυρίους Γιακουμή Ιωάννη και Καψωμενάκη Πέτρο email: leroschess@yahoo.com

*Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τις εξαιρετικές τιμές και τα έπαθλα, οι διοργανωτές προκήρυξαν προσφορά έγκαιρης δήλωσης συμμετοχής, σύμφωνα με την οποία όσοι σκακιστές δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την 1η Μαΐου θα εξαιρεθούν από το παράβολο συμμετοχής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε email στον blogger!

SNAPIT screen capture

SNAPIT screen capture
Digeus software - Don't waste time cropping your captures. Take a "snapshot" of anything exactly what you need, with just a click.