Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

Σύλλογος Εδεσσαίων Σκακιστών



Το καλοκαίρι του 2007 ξεκινήσαμε μια προσπάθεια δημιουργίας σκακιστικής ακαδημίας, μέσα από την οποία θα έχουν την ευκαιρία οι νέοι και οι νέες της Έδεσσας να γνωρίσουν αυτό το μοναδικό συνδυασμό αθλήματος, τέχνης, επιστήμης και παιχνιδιού που αναδίδει το σκάκι.





Με τη δική μας επιμονή και την πολύτιμη καθοδήγηση της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας (ΕΣΣΚΕΔΥΜ) ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Εδεσσαίων Σκακιστών (Σ.Ε.Σ. 8x8) είναι πλέον γεγονός.




Μετά από μόλις λίγους μήνες ύπαρξης ο Σ.Ε.Σ. διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία σχολικό ομαδικό πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν περισσότερα από εξήντα παιδιά από τα δημοτικά και τα γυμνάσια της πόλης μας. Ακόμα, φιλοξένησε τους τελικούς κυπέλλου για το εφηβικό και το ανδρικό πρωτάθλημα της ΚΔ Μακεδονίας.
Αυτή τη στιγμή παρακολουθούν μαθήματα στο σύλλογο πάνω από τριάντα παιδιά διαφόρων ηλικιών και αγωνίζονται με την ομάδα του συλλόγου είκοσι πέντε νέοι αθλητές.



Στείλτε email στον blogger!

SNAPIT screen capture

SNAPIT screen capture
Digeus software - Don't waste time cropping your captures. Take a "snapshot" of anything exactly what you need, with just a click.