Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Vassily και Bacrot


Δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Β' εθνικής από την ΑΕΚ (προς το παρών μονάχα μαθηματικά). Μετά την εύκολη νίκη της, επί της Α.Ε. Ποντίων με 9.5-2.5, εξασφάλισε το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας πριν την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ομάδα της Ένωσης θα προκριθεί στην Α’ εθνική κάνοντας το πρωτάθλημα της, ακόμα πιο ανταγωνιστικό.


Αρκετό ενδιαφέρον θα έχει η επόμενη αγωνιστική χρονιά, καθώς όλα δείχνουν πως θα συγκρουστούν στις πρώτες σκακιέρες των ομάδων μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου σκακιστικού στερεώματος (Vassily Ivanchuk, Bacrot Etienne).


*Ευχαριστώ τον φίλο Ελισσαίο για τη διευκρίνησή του.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να διορθώσω κάτι:
H A.E.K. όντως πανυγηρικά βγήκε πρωταθλήτρια Β' Εθνικής στην Αττική, όμως η πορεία προς την Α' Εθνική έχει ένα ενδιάμεσο σταθμό. Τον νεοσύστατο "Προκριματικό όμιλο Α' Εθνικής γνωστό και ως ΠΟΑ". Λογικά η ΑΕΚ θα τα καταφέρει, μιας και δείχνει αποφασισμένη στον στόχο της, όμως το επιπλέον εμπόδιο παραμένει.

Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

Τα έχετε μπερδέψει λίγο με τις κατηγορίες εφ ενός, εφ ετέρου αυτοί οι τύποι παίζουν για χρήματα και όχι για φανέλες οπότε δεν είναι σίγουρο ότι όλα αυτά θα ισχύουν... αλλά δεν πειράζει!

Χρήστος είπε...

Με μεγάλη έκπληξη παρατήρησα τη συγκεκριμένη «λεπτομέρεια». Φίλε Ελισσαίε, έχεις απόλυτο δίκιο.

Τι είδους καινοτομίες είναι αυτές; Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω γιατί κάνουμε τα απλά πράγματα τόσο πολύπλοκα.

Στείλτε email στον blogger!

SNAPIT screen capture

SNAPIT screen capture
Digeus software - Don't waste time cropping your captures. Take a "snapshot" of anything exactly what you need, with just a click.