Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2009

Tringov Memorial


Στο φετινό ΟΠΕΝ του Plovdiv συμμετείχαν μεταξύ άλλων και οι δικοί μας Ασημάκης Ασημακόπουλος, Βόινας Μάριος και Ψυχογιός Αντώνιος. Παρακάτω δημοσιεύεται η παρτίδα του Βόινα Μάριου με τον IM Popov Petar.-Ο Βόινας Μάριος κατά τη διάρκεια της παρτίδας-
4 σχόλια:

barbis είπε...

Bλέπω ο Μάριος τα πάει πολύ καλά με τους ΙΜ.Είχε κερδίσει και έναν στη Γαλλία!Για περιμένετε να προπονηθώ λίγο και να έρθω να σας περιποιηθώ στα blitz εκεί στην Έδεσσα:)

Χρήστος είπε...

Φίλε Σάκη από ότι κατάλαβα εσύ είσαι περισσότερο του αργού. Μάλλον πρέπει να κανονίσετε να πάτε μαζί σε OPEN. Πάντως όπως και να έχει, εσύ και η Φανή είστε κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι στην Έδεσσα! Ελπίζω να τα πούμε σύντομα και από κοντά!

barbis είπε...

Έτσι είναι είμαι περισσότερο του αργού ή μάλλον του κανονικού αλλά αν είναι να γελάσουμε να παίζω κανά δυο βδομάδες στο playchess για να είμαι ανταγωνιστικός:);Όταν έρθουμε θα σας τηλ.να βρεθούμε.Κοίταξε να μη χάσεις πάλι από τη Φανή!

Χρήστος είπε...

Εγώ ότι μπορώ κάνω ρε Σάκη. Η Φανή να κοιτάξει να μη με κερδίσει!!

Στείλτε email στον blogger!

SNAPIT screen capture

SNAPIT screen capture
Digeus software - Don't waste time cropping your captures. Take a "snapshot" of anything exactly what you need, with just a click.