Σάββατο 26 Απριλίου 2008

Δύο πρωταθλητές Ελλάδος για το 2008 ανέδειξε η Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ.

Ο Λαδόπουλος Δημήτριος αθλητής του Π.Σ.Σ.Κ. Σερρών κατέκτησε την πρώτη θέση, στη κατηγορία της Δ’ τάξης δημοτικού, ενώ ο Χαριζόπουλος Ιωάννης, που ανήκει στην ομάδα του Σκακιστάκου Πτολεμαΐδας, πέτυχε τη πρώτη θέση σε αυτή της Γ’ δημοτικού.


Λαδόπουλος Δημήτριος (Π.Σ.Σ.Κ. Σερρών)


(Χαριζόπουλος Ιωάννης Σ.Α.Π. Σκακιστάκος)

Στις παραπάνω επιτυχίες της ένωσης, προστίθενται και οι Βασιλειάδης Αναστάσιος (Λ.Π.Φλώρινας) 4ος στην Α’ Γυμνασίου, Προκοπίου Αικατερίνη (Σ.Ο. Βέροιας) 4η στην Ε’ δημοτικού και Γκλιάγια Στεργιανή (Σ.Ο.Π. Δούρειος Ίππος) 4η στην Δ’ δημοτικού. Αν συμπεριλάβουμε και την 8η θέση που κατέλαβε η ομάδα του 8ου δημοτικού Πτολεμαΐδας στο πανελλήνιο ομαδικό σχολικό, ο απολογισμός για την Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ. είναι εξαιρετικός.

2 σχόλια:

simon είπε...

Συγχαρητήρια στα παιδάκια, πραγματικά μπράβο τους. Τα γνωρίζω προσωπικά και ξέρω ότι είναι πάρα πολυ έξυπνα και ότι αν συνεχίσουν έτσι θα πάνε μπροστά και θα φτάσουν πολύ ψηλά. Επίσης οι προπονητές τους αξίζουν και αυτοί συγχαρητήρια για την καλή τυς δουλειά, η οποία αρχίζει να καρποφορεί.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαριτηρια για τα παιδια της πτολεμαιδας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στείλτε email στον blogger!

SNAPIT screen capture

SNAPIT screen capture
Digeus software - Don't waste time cropping your captures. Take a "snapshot" of anything exactly what you need, with just a click.