Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

36ο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ



Αμέσως μετά το κύπελλο, πάμε στο πρωτάθλημα Ελλάδος. Έτσι άλλωστε είναι προγραμματισμένο χρονικά από την ομοσπονδία. Αμφότερες οι διοργανώσεις θα γίνουν στη Χαλκιδική (G-hotels Καλλιθέας) και μετά από μία μέρα ξεκούρασης από το κύπελλο (Σάββατο 5 Ιουλίου), οι σκακιστές θα αγωνιστούν για το πανελλήνιο πρωτάθλημα από τις 06/07 έως και τις 10/07.

Στη φετινή διοργάνωση, τα πράγματα θα είναι λιγάκι περίεργα για όλους, αφού θα υπάρξουν νικητές, αλλά όχι και ηττημένοι. Κατόπιν αποφάσεως της ομοσπονδίας και οι είκοσι ομάδες που συμμετέχουν φέτος, θα παραμείνουν στην Α’ εθνική και για το 2009. Αυτό συμβαίνει γιατί από το 2009 και έπειτα, αντί των είκοσι ομάδων, θα αγωνίζονται τριάντα τέσσερεις (34). Κάθε ένωση θα εκπροσωπείται από μία ομάδα τουλάχιστον.

Συγκεκριμένα…

01. Ε.Σ.Σ.Ν.Α 3

02. Ε.Σ.Σ.Ν.Θ.Χ. 2

03. Ε.Σ.Σ.Κ. 1

04. Ε.Σ.Σ.Α.Μ.Θ. 1

05. Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ. 1

06. Ε.Σ.Σ.Π. 1

07. Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. 1

08. Τ.Ε.Σ.Σ.Θ. 1

09. Τ.Ε.Σ.Σ.Α.Σ. 1

10. Τ.Ε.Σ.Σ.ΑΙΓ. 1

11. Τ.Ε.Σ.Σ.Δ.Ε. 1

Μετά από αυτή την απόφαση της ΕΣΟ, η πρωταθλήτρια της Β’ εθνικής της Ε.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ. θα είναι υποχρεωμένη να παίζει σε αγώνες μπαράζ για την άνοδό της, μόνο αν η ομάδα που βρίσκεται ήδη στην Α’ εθνική καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Με άλλα λόγια οι 14 παραπάνω θέσεις θα είναι μοιρασμένες κατά αυτόν τον τρόπο (μέχρι νεοτέρας φυσικά) και οι υπόλοιπες 20 θέσεις για την Α’ εθνική θα είναι αυτές για τις οποίες θα μάχονται οι ομάδες.

[Δείτε τη σχετική απόφαση της ΕΣΟ… ΕΔΩ!]

Έτσι λοιπόν από του χρόνου και κάθε χρόνο η ένωσή μας θα εκπροσωπείται στην Α’ εθνική από μία τουλάχιστον ομάδα, αρχής γενομένης με αυτή των Γιαννιτσών.

Δυστυχώς όμως, η δυσκολία των μικρότερων συλλόγων, όπως είναι άλλωστε οι σύλλογοι της ένωσής μας, δεν έγκειται μόνο στον αγωνιστικό τομέα. Τα έξοδα των ομάδων για το πρωτάθλημα, όχι απλώς δεν καλύπτονται από την ομοσπονδία, αλλά ο κάθε σύλλογος είναι υποχρεωμένος να καλύψει ένα μέρος από αυτά, αρκετό καιρό πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

Αν διαβάσει κανείς τη σχετική προκήρυξη για τη φετινή διοργάνωση, θα πάρει μια ιδέα για το ύψος των «αναγκαστικών» εξόδων.

Μεταξύ άλλων:

2. ΔΙΑΜΟΝΗ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Οι ομάδες θα διαμένουν υποχρεωτικά στα ξενοδοχεία των αγώνων Athos Pallace και Pallini Beach στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Η προσφορά για διαμονή στα προαναφερόμενα ξενοδοχεία έχει ως εξής:

- Δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο με πλήρη διατροφή (πρωινό–γεύμα–δείπνο)
47 € την ημέρα το άτομο
- Δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο με πλήρη ημιδιατροφή (πρωινό – γεύμα)
40 € την ημέρα το άτομο
- Μονόκλινο δωμάτιο με πλήρη διατροφή (πρωινό – γεύμα – δείπνο)
72 € την ημέρα..
Οι ομάδες υποχρεούνται μέχρι την
Τρίτη 10 Ιουνίου 2008 να στείλουν εγγράφως, τις κρατήσεις των δωματίων που επιθυμούν, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τη συνημμένη φόρμα, στους διοργανωτές των αγώνων, με παράλληλη κοινοποίηση στην ΕΣΟ, στο email:
teotsorb@otenet.gr .

Για την επιβεβαίωση των κρατήσεων τα σωματεία θα πρέπει να καταθέσουν μέχρι την 10/6/2008 το ποσό των 1.500 € στον τραπεζικό λογαριασμό ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ------. Το υπόλοιπο ποσό θα πρέπει να εξοφληθεί πλήρως με την παραλαβή των δωματίων. H έκδοση ομαδικού τιμολογίου θα πρέπει να διευκρινισθεί εκ των προτέρων αποστέλλοντας τα απαραίτητα στοιχεία….

Για να δείτε την σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΕΣΟ, καθώς και τους ξένους παίκτες κοινοτικούς και μη που έχουν δηλώσει οι ομάδες τις Α’ εθνικής για το πρωτάθλημα… ΕΔΩ!

Αυτά είναι τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στο φετινό πρωτάθλημα.

01. ΑΟ ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

02. ΣΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

03. ΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

04. ΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ»

05. ΦΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

06. ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

07. ΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ

08. ΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

09 .ΟΦΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

10. ΟΑΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

11. ΕΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

12. ΣΑ ΧΑΝΙΩΝ

13. ΣΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

14. ΣΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

15. ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΦ ΣΥΚΕΩΝ

16. ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ»

17. ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

18. ΣΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

19. ΣΟ ΙΚΑΡΙΑΣ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ»

20. ΣΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε email στον blogger!

SNAPIT screen capture

SNAPIT screen capture
Digeus software - Don't waste time cropping your captures. Take a "snapshot" of anything exactly what you need, with just a click.