Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ 2008


Την Κυριακή 11 Μαΐου, στα πλαίσια της Ανθοέκθεσης έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Έδεσσας, το πρώτο τουρνουά γρήγορου σκακιού της πόλης μας, το οποίο διοργάνωσαν, ο νεοϊδρυθείς Σύλλογος Εδεσσαίων Σκακιστών, η Δημοτική Επιχείρηση Καταρρακτών Έδεσσας και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Στο τουρνουά αυτό, συμμετείχαν περισσότεροι από 130 σκακιστές και σκακίστριες από ολόκληρη την ΚΔ Μακεδονία, καθώς επίσης και αρκετοί σκακιστές από τη Θεσσαλονίκη. Στους αγώνες παραβρεθήκαν, ο κος Αλεξίου Κων/νος, ο οποίος είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης ΚΔ Μακεδονίας κος Χατζόπουλος Κων/νος. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος της Έδεσσας κος Σόντρας Ιωάννης, ο οποίος συζήτησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εδεσσαίων Σκακιστών κ. Αλεξανδρίδη Κων/νο, τόσο για τις λεπτομέρειες των αγώνων, όσο και για τον μετέπειτα προγραμματισμό.

Η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία και στο τέλος της, στην τελετή απονομής βραβεύτηκαν οι τρεις καλύτεροι σκακιστές από τις κατηγορίες ανδρών και νέων. Παράλληλα, στην τελετή απονομής βραβεύτηκε και ο Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος», για την άνοδό του στη Β’ εθνική, υπό τις επευφημίες όλων των υπολοίπων ομάδων, σε ένα κλίμα απόλυτα φιλικό.

Τέλος, κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ. του Συλλόγου Εδεσσαίων Σκακιστών, αποφασίστηκε να βραβευτούν τα τέσσερα καλύτερα αγόρια και τα τέσσερα καλύτερα κορίτσια που αγωνίστηκαν για την πόλη της Έδεσσας. Η ξεχωριστή απονομή αυτή, αναμένεται να γίνει στο χώρο του συλλόγου, παράλληλα με την οποία θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα του εσωτερικού πρωταθλήματος παιδιών και εφήβων το οποίο διεξάγεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε email στον blogger!

SNAPIT screen capture

SNAPIT screen capture
Digeus software - Don't waste time cropping your captures. Take a "snapshot" of anything exactly what you need, with just a click.