Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

9ο Ατομικό Πρωτάθλημα ΚΔ Μακεδονίας

Στο ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα φιλοξενήθηκε για μια ακόμα χρονιά το ατομικό πρωτάθλημα κεντροδυτικής Μακεδονίας, ανδρών, γυναικών και νέων. Όπως κάθε άλλη φορά, έτσι και φέτος η συμμετοχή της πόλης μας συνοδεύτηκε από εξαιρετικές διακρίσεις.




(Στη δεξιά σκακιέρα με τα λευκά αγωνίζεται ο Ρόμπης Δημήτρης αθλητής του Φ.Σ.Ε. Μέγας Αλέξανδρος)


Από την ομάδα του Σ.Ε.Σ. συμμετείχαν οι, Βόινας Μάριος, Μπαξεβάνης Ελισσαίος, Αλμπανόπουλος Δημήτριος, Ιωαννίδης Κλεόβουλος και Αλεξανδρίδης Χρήστος, ενώ από την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου οι, Θεοδώρου Παντελής, Ξενίδης Συμαιών, Χασιλίδου Όλγα, Γαβριηλίδου Ευαγγελία, Χαραλαμπίδου Σοφία, Ρόμπης Δημήτριος, Λουσιώτης Πέτρος και Ευαγγελίδης Ευάγγελος. Τους παίκτες συνόδευσε στο τουρνουά ο Ψυχογιός Αντώνιος, ο οποίος συμμετείχε στη διοργάνωση σαν διαιτητής.




(Στη πρώτη σκακιέρα ο Μίχτης Θεόδωρος με τα λευκά εναντίον του ΟΜ Γυμνόπουλου Λάζαρου)


Από τις συμμετοχές των παιδιών ξεχώρισαν αυτές του Λουσιώτη Πέτρου που πήρε το ασημένιο μετάλλιο και του Ευαγγελίδη Ευάγγελου που πήρε το χάλκινο στην κατηγορία κάτω των δεκαοκτώ ετών. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η διάκριση του Ιωαννίδη Κλεόβουλου, αθλητή του Σ.Ε.Σ. 8x8, που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των ανδρών μεταξύ 35 και πλέον αθλητών.

( Ο Στράτος Γρίβας κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου)

Εκτός από το ατομικό πρωτάθλημα, στο ξενοδοχείο Παντελίδης έγιναν σεμινάρια διαιτησίας από τον Βύρωνα Τσορμπατσόγλου καθώς και σεμινάριο προπονητικής από τον GM Γρίβα Ευστράτιο.





Αλεξανδρίδης Χρήστος

1 σχόλιο:

Δημητριάδης Αλέξανδρος είπε...

Μπράβο Χρήστο, πολύ καλή δουλειά με το blog! Ελπίζω να έχει κίνηση και να δώσει νέα ώθηση στο σκάκι στην περιοχή μας... Η επικοινωνία είναι σημαντικό πράγμα και πιστεύω στο εγγύς μέλλον θα γίνουν και άλλες αντίστοιχες προσπάθειες.

Για το Ατομικό Πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν πολλά να πει κανείς. Και μόνο για το ότι πλέον είναι θεσμός, αξίζουν πολλά "μπράβο" και κυρίως "ευχαριστώ" στους γνωστούς-άγνωστους της Πτολεμαΐδας. Πραγματικά στενοχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να είμαι, για πρώτη φορά από το 1998 που ξεκίνησε η προσπάθεια αυτή.

Εύχομαι κάθε χρόνο η διοργάνωση να γίνεται και καλύτερα, με περισσότερες παράλληλες εκδηλώσεις, ενώ και το αγωνιστικό επίπεδο σε όλες τις κατηγορίες να ανεβαίνει!

Στείλτε email στον blogger!

SNAPIT screen capture

SNAPIT screen capture
Digeus software - Don't waste time cropping your captures. Take a "snapshot" of anything exactly what you need, with just a click.