Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Knight Moves



Ταινία Παραγωγής 1992

Παίζουν: Christopher Lambert, Diane Lane, Tom Skerritt και Daniel Baldwin.


Σενάριο: Ένας Grandmaster συμμετέχει σε ένα μεγάλο τουρνουά κατά τη διάρκεια του οποίου, η αγαπημένη του βρίσκεται άγρια δολοφονημένη. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο καθώς ο πρωταγωνιστής γίνεται ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της.




-Στιγμιότυπο από την ταινία-


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη, αλλά πρόκειται για κάκιστη ταινία. Έχει πολύ αίμα (5-6 φόνους που δεν προσθέτουν στην πλοκή, απλά γίνονται για... εντυπωσιασμό) και τα όσα έχουν σχέση με το σκάκι είναι θλιβερά - καμιά σχέση με την πραγματικότητα του αγωνιστικού σκακιού...
ΔΕΝ τη συνιστώ στους φίλους σκακιστές!

Χρήστος είπε...

Δεν θα την χαρακτήριζα ποιοτική ταινία. Ωστόσο είναι από τις λίγες που έχουν σκακιστικό περιεχόμενο και συνεπώς την θεωρώ άξια αναφοράς.

Ωστόσο έχεις απόλυτο δίκαιο. Σε σχέση με τις υπόλοιπες (Ψάχνοντας τον Bobby Fischer, Η άμυνα του Βασιλιά κλπ) είναι πολύ υποδεέστερη. Πρόσφατα είδα και ακόμα μια ταινία με σκακιστικό περιεχόμενο, που κυμαίνεται στο ίδιο στυλ με την Knight Moves. Ο τίτλος της ήταν Five Fingers.

Περί ορέξεως…

Στείλτε email στον blogger!

SNAPIT screen capture

SNAPIT screen capture
Digeus software - Don't waste time cropping your captures. Take a "snapshot" of anything exactly what you need, with just a click.