Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Κοπή Βασιλόπιτας του Σ.Ε.Σ. 8x8


Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2009 έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εδεσσαίων Σκακιστών με ιδιαίτερη επιτυχία. Η εκδήλωση έγινε στο χώρο του συλλόγου μέσα σε πολύ φιλική ατμόσφαιρα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Πέλλας κ. Καρασμάνης Γεώργιος, ο δήμαρχος Έδεσσας κ. Σόντρας Ιωάννης, το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας Μπάσκετ της Έδεσσας, καθώς επίσης και ο διευθυντής της δημοτικής επιχείρησης Έδεσσας κ. Τακατζόγλου Κωνσταντίνος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν και απονομές στους αθλητές του συλλόγου για τις διακρίσεις τους στη χρονιά που πέρασε.


-Οι νεαροί αθλητές του Σ.Ε.Σ. μαζί με τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Σόντρα, τον Βουλευτή Πέλλας κ. Καρασμάνη και τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Αλεξανδρίδη-

Τόσο το Δ.Σ. του συλλόγου όσο και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, δήλωσαν την ικανοποίησή τους για την εκδήλωση και τις επιτυχίες του νεοσύστατου συλλόγου. Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Σ. κ. Αλεξανδρίδης Κωνσταντίνος έκλεισε τη βραδιά προσκαλώντας όλους τους φίλους του σκακιού στους αγώνες rapid που πρόκειται να διοργανώσει ο σύλλογος σε περίπου δύο μήνες.


2 σχόλια:

barbis είπε...

Όταν θα κάνετε το rapid να με ειδοποιήσετε να έρθω μαζί με τη Φανή.Και να προσέχετε διότι όσο αυξάνετε ο χρόνος γίνομαι πιο άγριος!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ευχαρίστως. Θα βάλω και σχετική δημοσίευση στο ιστολόγιο, αλλά θα ενημερωθείς και από τηλεφώνου.

Σας περιμένουμε!

Στείλτε email στον blogger!

SNAPIT screen capture

SNAPIT screen capture
Digeus software - Don't waste time cropping your captures. Take a "snapshot" of anything exactly what you need, with just a click.