Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

Σκακιστικά περιοδικά

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του επίσημου περιοδικού της ΕΣΟ, "Ελληνικό Σκάκι". Το νέο τεύχος είναι διπλό, κυκλοφόρησε με 64 σελίδες (48 σελ. + δύο ένθετα των 8 σελ.) και περιλαμβάνει : Ελληνικά Νέα (με αναλυτική παρουσίαση του Κυπέλλου Αττικής 2007, των Διασυλλογικών Β’, Γ’ και τοπικών κατηγοριών, Σχολικών Πρωτ/των από διάφορες περιφέρειες κ.ά.), Διεθνή Νέα (με κύριο θέμα τα Πανευρωπαϊκά Ατομικά Πρωταθλήματα 2007 και κάλυψη πολλών ακόμα σημαντικών τουρνουά, π.χ. Aeroflot, Cappelle la Grande, Μεσογειακό Πρωτ/μα 2007, Poikovsky, Morelia - Linares), τις στήλες "Από την ιστορία του σκακιού" (με θέμα, αυτή τη φορά, το "80 χρόνια πριν: το ματς Καπαμπλάνκα – Αλιέχιν, 1927, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα"), Καλλιτεχνικό Σκάκι, Νέα της ΕΣΟ, Συνδυασμοί κ.ά.

για περισσότερες λεπτομέρειες: http://www.chessfed.gr/

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Κέδρος το τεύχος Νο 33, το πρώτο για το 2008, του περιοδικού “Σκάκι για Όλους” με κεντρικό θέμα, τι άλλο, την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδας για το 2007 από το νεαρό Θεσσαλονικιό Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και νικώντας όλους τους γκρανμαίτρ του τουρνουά, πέτυχε ένα αποτέλεσμα ζηλευτό αλλά, συνάμα, και δίκαιο.Στις σελίδες της επικαιρότητας του τεύχους περιλαμβάνεται ακόμη εκτενής αναφορά στο Ατομικό Πρωτάθλημα Ελλάδας Γυναικών 2007, όπου, αντίθετα με τους άνδρες, δεν υπήρξαν μεγάλες εκπλήξεις και η εμπειρία της Μαρίνας Μακροπούλου τη βοήθησε να φτάσει για έβδομη φορά στην κατάκτηση του τίτλου της Πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε email στον blogger!

SNAPIT screen capture

SNAPIT screen capture
Digeus software - Don't waste time cropping your captures. Take a "snapshot" of anything exactly what you need, with just a click.