Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

Α΄ φάση 6ου Πανελλήνιου Ομαδικού Σχολικού

Το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. έγινε στο χώρο του Σ.Ε.Σ. η Α’ φάση του 6ου Πανελλήνιου Ομαδικού Σχολικού Πρωταθλήματος. Η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία, αφού παρά το ξαφνικό της επιδείνωσης του καιρού, στο πρωτάθλημα συμμετείχαν περίπου εξήντα παιδιά, από τα περισσότερα δημοτικά και όλα τα γυμνάσια της πόλης μας.
(Στη φωτογραφία τα παιδιά λίγο πριν την έναρξη)

Συγκεκριμένα, πρωταθλήτρια ομάδα δημοτικών ανακηρύχτηκε αυτή του όγδοου, αφού συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς από τις ομάδες όλων των υπολοίπων σχολείων (πρώτο ,τρίτο ,τέταρτο ,πέμπτο ,έκτο).
Το πρωτάθλημα τον γυμνασίων έληξε με τις ομάδες του πρώτου και του τρίτου να ισοβαθμούν στη πρώτη θέση. Ωστόσο βάση των κριτηρίων ισοβαθμίας πρωταθλήτρια ανακηρύχθηκε τελικά η ομάδα του τρίτου.

Τα τρόπαια παρέλαβαν οι αρχηγοί των ομάδων, τα οποία και παρέδωσαν τη Δευτέρα στους διευθυντές των σχολείων τους. Τόσο τα μέλη του συλλόγου, όσο και οι υπεύθυνοι του κέντρου πρόληψης ΟΡΑΜΑ, δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την μεγάλη προσέλευση των παιδιών και υποσχέθηκαν πως θα εντείνουν τις προσπάθειες για περισσότερες ανάλογες εκδηλώσεις.

Απονομή κυπέλλου στην πρωταθλήτρια γυμνασίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε email στον blogger!

SNAPIT screen capture

SNAPIT screen capture
Digeus software - Don't waste time cropping your captures. Take a "snapshot" of anything exactly what you need, with just a click.