Κυριακή, 6 Ιουλίου 2008

Κυπελλούχος Ελλάδος 2008 η Ε.Σ.Θ.

Σε αγώνα θρίλερ εξελίχτηκε ο τελικός κυπέλλου μεταξύ της Ε.Σ.Θ. και του Κύδωνα Χανίων την Παρασκευή 04/07/08. Μετά από τρεις συνεχής ισοπαλίες με 2-2 στο τρίτο μπαράζ η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να επικρατήσει με 3-1.

Πρόσωπα του αγώνα, ο Θανάσης Μαστροβασίλης που κυριολεκτικά εξουδετέρωσε τον Χριστόδουλο Μπανίκα με τρεις ισοπαλίες και μία νίκη, καθώς και ο Zakarian David ο οποίος με νίκη του στη πρώτη σκακιέρα κατάφερε να κρατήσει ζωντανή την ομάδα του στο 2ο μπαράζ, που στην αρχή φαινόταν χαμένο.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του τελικού στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Θ.

Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα το αστέρι της Α.Ε.Κ. Bacrot Etienne, ο οποίος περιορίστηκε σε δυο ισοπαλίες και μία νίκη με τον Γιάννη Νικολαΐδη στη δεύτερη σκακιέρα, επιτρέποντας έτσι τον Κύδωνα Χανίων να περάσει στον τελικό κερδίζοντας στο δεύτερο μπαράζ με 3,5-0,5.


Η ομάδα της Ένωσης (Bacrot, Γρίβας, Μουτούσης, Γρηγοριάδης) εναντίον της ομάδας του Σ.Ο. Ικαρίας.

Η Ένωση, έδειξε τον πραγματικό της χαρακτήρα στον μικρό τελικό, όπου επικράτησε του Σ.Ο. Ικαρίας με 4-0, όπου και κατέκτησε την Τρίτη θέση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για όλους τους αγώνες, δείτε στη σελίδα της Ε.Σ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε email στον blogger!

SNAPIT screen capture

SNAPIT screen capture
Digeus software - Don't waste time cropping your captures. Take a "snapshot" of anything exactly what you need, with just a click.