Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Πανελλήνιο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα 2008-2009

Το Σάββατο, 24 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Εδεσσαίων Σκακιστών «Σ.Ε.Σ. 8x8» διοργάνωσε την Ά φάση του 7ου Πανελλήνιου ομαδικού σχολικού πρωταθλήματος. Στο τουρνουά αυτό έλαβαν μέρος περισσότερα από εβδομήντα αγόρια και κορίτσια από όλα τα δημοτικά σχολεία της Έδεσσας. Οι αγώνες άρχισαν στις 10 π.μ. και τελείωσαν στις 3 μ.μ.

Νικήτρια ομάδα ανακηρύχτηκε αυτή του 8ου Δημοτικού σχολείου (Δανης Χ, Μάρκου Ι. Τσιώτσης Σ., Κολιπέτρου Μ.) και είναι αυτή που προκρίνεται στην επόμενη φάση των σχολικών πρωταθλημάτων για την ανάδειξη της καλύτερης σχολικής ομάδας της ΚΔ Μακεδονίας. Τόσο η ομάδα του 8ου όσο και οι άλλες δύο που τερμάτισαν στις τρεις πρώτες θέσεις [Πορτουλίδου Δ., Πετρίδης Π, Κατσάκης Χ., Λιμπερίδου Ι (5ο Δημοτικό) Παζάρκας Α., Νικηφόρου Α., Χασιλίδης Γ., Παζάρκα Ε.(6ο Δημοτικό)], θα τιμηθούν από το σύλλογο, στη κοπή της πίτας που θα γίνει τον επόμενο μήνα.




- στιγμιότυπο από τους αγώνες στον χώρο του συλλόγου -



Παράλληλα με τους ομαδικούς αγώνες, διοργανώθηκε και ατομικό πρωτάθλημα παίδων στο οποίο συμμετείχαν δεκαπέντε σκακιστές. Η τελική κατάταξη έχει ως εξής: 1.Νικολαΐδης Α. 6β, 2.Λιόφης Ν. 5β, 3.Μπακίρτσης Δ.3 ½β. Τους αγώνες παρακολούθησαν γονείς και δάσκαλοι, καθώς επίσης και παλιοί σκακιστές της Έδεσσας.



*Για την επόμενη φάση του Ομαδικού Σχολικού Πρωταθλήματος Κ.Δ. Μακεδονίας οι αγώνες θα διεξαχθούν στην πόλη της Βέροιας την 01-02-2009 σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινώσει ο Σ.Ο. Βέροιας. Υπεύθυνος διοργάνωσης κ. Τριανταφυλλίδης Αθανάσιος, τηλ. 6930446015.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε email στον blogger!

SNAPIT screen capture

SNAPIT screen capture
Digeus software - Don't waste time cropping your captures. Take a "snapshot" of anything exactly what you need, with just a click.