Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

MTEL MASTERS 2008

MTEL MASTERS 2008: ΝΙΚΗΤΗΣ Ο VASSILY IVANCHUK

Όπως άλλωστε οι περισσότεροι έσπευσαν να προβλέψουν μετά τις πρώτες του εκπληκτικές εμφανίσεις ο Ουκρανός Grand Master Ivanchuk είναι ο φετινός νικητής του Grand Slam της Σόφιας. Με το εκπληκτικό του ξεκίνημα (5 στα 5) απέναντι σε σκακιστές όπως ο Topalov, o Cheparinov, o Radjabov και ο Aronian το 8 στα 10 αντιμετωπίστηκε σαν φυσική εξέλιξη.

Play like Topalov

Το πασίγνωστο πλέον παιχνίδι Play like Topalov τελείωσε με νικητή τον Έλληνα φοιτητή Βασίλη Κόντο. Ο Έλληνας σκακιστής μαντεύοντας σωστά 168 από τις κινήσεις του Topalov στο φετινό Grand Slam κέρδισε την ευκαιρία να παίξει μαζί του σε έναν αγώνα επίδειξης πριν την έναρξη του M-Tel Masters του 2009. Φυσικά στον αγώνα αυτό, ο Βούλγαρος GM πρόκειται να έχει τα μάτια του κλειστά(blind).

Ο 23χρονος Έλληνας έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στην οποία μεταξύ άλλων δήλωσε, πως ο κυριότερος λόγος που συμμετείχε στον διαγωνισμό αυτό, ήταν το γεγονός ότι ο Topalov είναι ο αγαπημένος του σκακιστής.

Οι συμμετοχές για τον διαγωνισμό αυτό γίνονται εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε email στον blogger!

SNAPIT screen capture

SNAPIT screen capture
Digeus software - Don't waste time cropping your captures. Take a "snapshot" of anything exactly what you need, with just a click.